Koncz Veronika vagyok, protokoll és PR szaktanácsadó, stylist és stílustanácsadó.

E három, egymást kiegészítő és támogató terület – a protokoll, a PR és a stílus – egysége vált a munkám meghatározó részévé.

Meggyőződésem, hogy az önazonos stílus és a klasszikus viselkedési szabályok alkalmazása nemesebbé teszi a mindennapjainkat, és saját magunk számára is örömöt okoz. A harmonikus megjelenés és kifejezésmód, a hiteles kommunikáció az életem szerves része.

A gyakorlatban is azonnal alkalmazható, legmagasabb szintű elméleti tudást és gyakorlati jártasságot a Budapesti Metropolitan Egyetemen szereztem, ahol protokoll szaktanácsadóként és rendezvényszervezőként végeztem. Később ugyanezen az egyetemen vettem át mesterdiplomámat PR szaktanácsadó szakon, ahol nemzetközileg elismert oktatóktól sajátítottam el a kommunikációs szakma fortélyait. Itt keltette fel érdeklődésemet a protokollhoz és PR-hez kapcsolódó stílustervezés, s ezt követően personal stylist és stílustanácsadó végzettséget szereztem.

A közszolgálatban alkalmaztam a hivatali kultúra kialakításának alapelveit, számos protokolláris esemény, sajtónyilvános rendezvény és sajtótájékoztató megvalósításában vettem részt. A sajtókapcsolatok aktív koordinálása mellett összehangoltan szerveztem az intézmény eredményorientált külső és belső kommunikációját, ügyelve a szervezethez méltó megjelenés reprezentálására.

Előadásaim, tréningjeim kiváló alkalmat nyújtanak a különböző, társas helyzetekben nagy segítséget jelentő kommunikációs, megjelenési és viselkedési szabályok, valamint a hivatali, üzleti életben alkalmazandó protokolláris előírások megismerésére és elsajátítására.